Ansøg om at blive SOS Vikar

Bliv en del af SOS-holdet, og vær med til at forbedre livskvaliteten for borgere i Danmark.

Hos SOS VIKAR har vi skabt vores helt egen ansøgningsproces for at sikre os, at vi er det rette match. Se hvordan du ansøger i videoen eller læs om alle trin nedenfor.

Play Video

Sådan ansøger du

Nu har du sikkert set videoen ovenfor, og er klar til at gå videre i ansøgningsprocessen. Dejligt at du er nået så langt!

Inden du springer videre til ansøgningsskemaet, så er der lige en sidste overvejelse til dig. Du skal være klar til at tage vagter indenfor 4 uger efter den fysiske samtale, kan du det?

Vi har nemlig et 30 dages velkomst-program, som består af mails og opfølgningssamtaler. Indenfor den periode, er det relevant, at du har fået noget erfaring med arbejdet.

Ansøg - 1

Forbered dine dokumenter

Når du udfylder ansøgningsskemaet, skal du have dit uddannelsesbevis og evt. kursusbeviser (max. 2 år gamle) klar til upload. OBS! Dokumenterne skal være i pdf, jpg eller png format og de skal være gemt på den enhed du udfylder fra - fx din telefon.

Ansøg - 2

Udfyld ansøgningsskemaet

Udfyld skeamet i temponizer ved at klikke på linket længere nede. Hav beviser klar til upload. BEMÆRK! Din ansøgning er modtaget når du ser en bekræftelse på skærmen.

Ansøg - 3

Vi gennemgår din ansøgning

Når vi har modtaget din ansøgning, gennemlæser vi den for at sikre os, at;

  • Du har en sundhedsfaglig uddannelse
  • Du har min. et års erfaring
  • Vi har vagter i dit ønskede område
  • Vi kan tilbyde dig det du ønsker
  • Du matcher kundernes ønsker
  • Du kan tage vagter senest 30 dage efter en tilknytningssamtale
  • Vi kan være et match og tror på et godt samarbejde

Når vi har gennemgået din ansøgning og dine uddannelsesbeviser, sender vi en sms til dig med et link, hvor du kan booke en tid til første samtale.

Ansøg - 4

Vi ringer til dig

Du vil blive ringet op på det tidspunkt du har booket i kalenderen. Du kan ikke komme i betragtning som vikar, før vi har talt i telefon med dig.

Hvorfor ringer vi til dig?:

  • For at lære dig bedre at kende
  • For at få en dialog om gensidige forventninger
  • Måske er der noget af det du har skrevet i din ansøgning vi gerne vil vide mere om for at kunne vurdere om vi kan være et match
Ansøg - 5

Vi inviterer dig til en personlig samtale

Hvis vi er enige om vi kan være et match, vil du blive tilbudt en tid til en fysisk samtale på det kontor der ligger tættest på din bopæl. Vi holder ikke samtaler online eller via telefonopkald. Du skal derfor være indstillet på at kunne møde op personligt.

Ansøg - 6

Du kan starte som SOS Vikar

Vi starter samarbejdet indenfor 14 dage.

John

Jeg var ude på min første vagt i går og mødte også en af mine andre kollegaer. Det var super fedt og gik godt. Jeg glæder mig allerede til vagten i dag og weekenden i starten af maj. Der bliver godt nok talt positivt om SOS. Min anden kollega fortalte så meget godt om jer, og hvor meget I gør for os vikarer, så det er dejligt!

John, Sjælland, Vikar hos SOS VIKAR