Skal jeres virksomhed være superhelte i god håndhygiejne?

Tirsdag den 21. april 2020 af SOS VIKAR A/S

 

I den kommende tid skal mange ansatte tilbage til arbejdspladsen. Alle vil gøre deres bedste for at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, men det kan være svært at have styr på det hele.

Der er mange nye tiltag der skal implementeres, en ny måde at omgås hinanden på arbejdspladsen og tage hensyn til hinanden samt en helt ny opmærksomhed på hygiejne.

Nye muligheder

I SOS VIKAR er vi sundhedsfagligt uddannede, og derfor tilbyder vi i denne tid en helt ny mulighed til virksomheder som langsomt skal have en normal hverdag i gang.

Vi kan hjælpe med sundhedsfaglige råd og sparring i forhold til indretning af lokaler og omgivelserne omkring nye og eksisterende håndvaske, så alle får mest mulig glæde af den øgede indsats i forhold til hygiejne.

Det er ikke en selvfølge, at de forskellige miljøer omkring bl.a. håndvaske fungerer optimalt i den nuværende situation. Servietter kan fx mangle en holder, og derfor blive våde og fyldt med bakterier når de ligger på kanten af håndvasken, håndklæder bliver ikke skiftet tit nok mv.

Ønsker I de bedste forhold for jeres ansatte?

Ønsker I de bedste forhold på jeres arbejdsplads, og at mindske risiko for corona-smitte, så giv os et kald telefon 55 77 82 08.

Undervisning og træning i korrekt håndhygiejne og fokus på sundhedsfaglig forsvarlig omgang med hinanden, kan være en stor fordel for fællesskabet.
Hjælp jeres personale med denne undervisning, så de kan føle sig trygge i løbet af arbejdsdagen.

Vi underviser bl.a. i hvordan man vasker sine hænder ”korrekt”. Vi medbringer en ”ultraviolet-lyskasse”, som kan vise, om I nu også får vasket hænderne grundigt nok. I får simpelthen syn for sagen, og kan på egne hænder se, hvor I evt. mangler at vaske.

I prioriterer sundhed, vi prioriterer grundig undervisning og sparring med jer. Vi kan give personlig rådgivning, holde oplæg eller undervise i små grupper.

Kontakt 

Kontakt sygeplejerske Karina D. Jensen for en uforpligtende dialog via mail: kdj@sosvikar.dk eller på telefon 26 12 02 86.