Sundhedsfaglige råd og sparring til skoler og institutioner

Fredag den 17. april 2020 af SOS VIKAR A/S

 

I øjeblikket vender mange børn, pædagoger, lærere og ledere tilbage til deres skoler og arbejdsplads. Alle gør deres bedste for at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, men det kan være svært at have et øje på det hele.

Der er mange nye tiltag der skal implementeres, en ny måde at være sammen på og tage hensyn til hinanden samt en helt ny opmærksomhed på hygiejne.

 

Nye muligheder

I SOS VIKAR er vi alle sundhedsfagligt uddannet, og derfor tilbyder vi i denne tid en helt ny mulighed til skoler, uddannelsesinstitutioner, efterskoler, højskoler og kommuner – som i løbet af året skal finde dagligdagen igen.

Vi kan hjælpe med sundhedsfaglige råd og sparring i forhold til indretning af lokaler og omgivelserne omkring nye og eksisterende håndvaske, så vi alle får mest mulig glæde af den øgede indsats i forhold til hygiejne.

Det er ikke en selvfølge, at de forskellige miljøer omkring bl.a. håndvaske på skolerne fungerer optimalt i den nuværende situation. Servietter kan f.eks. mangle en holder, og derfor blive våde og fyldt med bakterier når de ligger på kanten af håndvasken.

Ønsker I de bedste forhold for elever og ansatte?

Hvis I ønsker de bedste forhold i jeres institutioner, og at mindske smitten, så giv os et kald på telefon 55 77 82 08.

Undervisning og træning i korrekt håndhygiejne og fokus på sundhedsfaglig forsvarlig omgang med hinanden, kan være en stor fordel for både børn og personale.

Hjælp jeres personale med denne undervisning, så de kan have opmærksomhed på den faglige udvikling og trivsel hos børnene.

I prioriterer sundhed, vi prioriterer grundig undervisning og sparring med jer.

Vi kan give personlig rådgivning, holde oplæg eller undervise i små grupper.

Kontakt 

Kontakt sygeplejerske Karina D. Jensen for en uforpligtende dialog via mail: kdj@sosvikar.dk eller på telefon 26 12 02 86.