Vi søger studentermedhjælpere til den kommende højsæson

Tirsdag den 05. april 2022 af SOS VIKAR A/S

 

Nu åbner vi igen dørene for nye engagerede og fleksible studentermedhjælpere til vores kommende højsæson.

Vi har brug for ekstra kollegaer til at booke vagter i vores elektroniske booking-system, telefonisk betjening af vores kunder og vikarer plus diverse administrative opgaver.

Din arbejdsdag vil foregå ”bag en skærm”, hvor du via telefoniske og skriftlige korrespondancer skal yde effektiv, kvalitetsbevidst og serviceorienteret booking, og herigennem opbygge og vedligeholde relationer, hvor det fælles service- og værdigrundlag er professionel omsorg og pleje.

Du bliver trænet i vores systemer og i at besvare henvendelser.

 

Hvem er du?

♡ Du har lyst til at arbejde med -og udvikle relationer til vores kunder og vikarer.

♡ Du er nysgerrig og har lyst til at lære en masse nyt. IT flair er en fordel.

♡ Det falder dig naturligt at arbejde struktureret og gøre dig umage.

♡ Du kan bevare ro og overblik i en ofte travl hverdag. I pressede situationer formår du stadig at bevare dit gode humør overfor kunder, vikarer og kollegaer.

♡ Du har lyst til at være en del af et team, hvor videndeling og faglig sparring er en stor del af hverdagen. Samtidig evner du at arbejde selvstændigt og tage initiativ.

♡ Vi forventer, at du kan grine af dårlige vittigheder, og gerne selv byder ind til en glad arbejdsdag.

 

Om SOS VIKAR

SOS VIKAR er blandt de største udbydere af sundhedsfaglige vikarer til offentlige såvel som private kunder. Vores hjertesag er at levere en effektiv og omsorgsfuld vikardækning, der rummer stor faglighed, kvalitet og høj service.

Vi er en innovativ og proaktiv virksomhed, der består af et velfungerende team af gode og engagerede kollegaer. Vores kontor ligger smukt ved Sjølundstårnet med udsigt over Næstved.

 

Om stillingen

Stillingen er på varierende timeantal i perioden frem til den 26. juni 2022, i den periode indgår grundig sidemands-oplæring.

I perioden fra den 27. juni til den 14. august 2022 er der mulighed for 37 timer om ugen.

Vær opmærksom på, at det ikke vil være muligt at holde 3 ugers sommerferie i den periode.

Efter den 15. august 2022 vil der være mulighed for varierende timeantal efter aftale.

Vi kan tilpasse dine arbejdstider til dit studie, da bookingen har åbent mellem kl. 06.00-24.00 alle ugens dage hele året. Arbejdet udføres i storrumskontor for at fremme samarbejdet, vidensdeling blandt medarbejderne og servicering af kunderne.

Kontakt

Syntes du at jobbet lyder som noget for dig, så send din ansøgning samt CV til ansogning@sosvikar.dk. Mærk ansøgningen ”Studentermedhjælper” og skriv gerne hvor du har set jobopslaget.


Ansættelsessamtaler: Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Opstart: i perioden fra den 1. maj 2022

Ansøgningsfrist:
15. maj 2022

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Damgaard pr. mail ld@sosvikar.dk eller på tlf. 22 54 58 10.