September måneds vikar i SOS VIKAR

Udgivet onsdag den 5. oktober 2022 af SOS VIKAR A/S


September måneds vikar er sygehjælper Jannie Elsgaard Madsen.

Vi er så heldige at Jannie har været vikar hos os i 14 år, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet🙏 Hun er ekstremt fleksibel og yderst stabil, hun er efterspurgt rigtig mange steder. Vi er stolte af at have en vikar som dig 🥰

Jannie er indstillet af en af vores kunder 🤩 kunden har udtalt følgende 💪:

”Jannie er en glad og positiv person når hun møder ind hos os som vikar. Personalet bliver glade når de ser Jannie skal komme. Jannie er ansvarsbevidst, mødestabil og effektiv i sit arbejde. Jannie er god til at tilpasse sig arbejdsgangene og personalegruppen. Jeg er tryg ved at have Jannie som vikar, da hun udfører et flot stykke arbejde, både med dokumentation i cura og i hendes daglige tilgang til beboerne. Det eneste negative jeg har om Jannie, er at hun ikke vil være fastansat hos os ”

 

Der er sendt en buket blomster til Jannie på vegne af SOS VIKAR, som tak for det gode arbejde

Du kan indstille “Månedens Vikar”

Uanset om du er vikarkollega, en kunde der har haft gavn af en af vores dygtige vikarer eller er ansat på kontoret i SOS VIKAR, kan du indstille en af vores vikarer, som du mener bør modtage et skulderklap.

Anerkendelsen gives til den af vores vikarer, der har ydet en ekstraordinær indsats, f.eks. for at have vist vejen for andre, været en god kollega, eller ved at være en loyal, trofast og arbejdsom vikar eller på anden måde, at have gjort sig fortjent til titlen.

Hvordan indstiller du så?

Er du stødt på en SOS vikar i marken, som du synes fortjener lidt ekstra anerkendelse?

Så send din indstilling til sos@sosvikar.dk med nogle ord på hvorfor du indstiller og hvilke kvalifikationer vedkommende har

Hver måned kårer vi “Månedens Vikar”, som får et skulderklap af kollegaer, kunder og SOS VIKAR samt en buket.