Juli måneds vikar i SOS VIKAR

Udgivet torsdag den 4. august 2022 af SOS VIKAR A/S


Juli måneds vikar er social- og sundhedshjælper Anvør Poulsen.

Anvør har været vikar hos os i 10 år, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet🙏 Hun er fleksibel og stabil, hun yder sit ypperste og er afholdt mange steder. Hun melder aldrig fra vagter, og kalenderen er fuldt opdateret. Vi er stolte af at have en vikar som dig 🥰

Anvør er indstillet af en af vores kunder 🤩 kunden har udtalt følgende 💪:

“Vikar Anvør SKAL roses for sin omsorgsfulde og kærlige tilgang til vores borgere her. Hun er med det samme aktiv ved nødkald og hun er bare dygtig. God pige!!!”

 

Der er sendt en buket blomster til Anvør på vegne af SOS VIKAR, som tak for det gode arbejde

Du kan indstille “Månedens Vikar”

Uanset om du er vikarkollega, en kunde der har haft gavn af en af vores dygtige vikarer eller er ansat på kontoret i SOS VIKAR, kan du indstille en af vores vikarer, som du mener bør modtage et skulderklap.

Anerkendelsen gives til den af vores vikarer, der har ydet en ekstraordinær indsats, f.eks. for at have vist vejen for andre, været en god kollega, eller ved at være en loyal, trofast og arbejdsom vikar eller på anden måde, at have gjort sig fortjent til titlen.

Hvordan indstiller du så?

Er du stødt på en SOS vikar i marken, som du synes fortjener lidt ekstra anerkendelse?

Så send din indstilling til sos@sosvikar.dk med nogle ord på hvorfor du indstiller og hvilke kvalifikationer vedkommende har

Hver måned kårer vi “Månedens Vikar”, som får et skulderklap af kollegaer, kunder og SOS VIKAR samt en buket.