Februar måneds vikar i SOS VIKAR

Tirsdag den 03. marts 2020 af SOS VIKAR A/S


Februar måneds vikar er social- og sundhedshjælper, Michelle.

Michelle er indstillet til “Månedens Vikar” af en af vores kunder, der har haft fornøjelsen af hende og hendes store hjælp og indsats.
Her er hvad kunden skriver til os:

Vi vil meget gerne anerkende jeres vikar Michelle, som vi har tilknyttet her. Hun har godt styr på konflikthåndtering og er en kæmpe støtte for personalet i dagligdagen. Vi har fortalt Michelle, at vi er taknemmelige, for den store hjælp hun er 😊


Michelle har været tilknyttet SOS VIKAR A/S siden 2017 som social- og sundhedshjælper og har taget en del vagter. Hun er meget vellidt hos vores kunder, og er ønsket hos flere af dem. Michelle har en meget høj arbejdsmoral og passer sine vagter på bedste vis.

Vi er glade og stolte over at have dig som vikar, og sætter stor pris på, at du har valgt at være tilknyttet vores vikarbureau. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Der er sendt en buket blomster til Michelle på vegne af SOS VIKAR, som tak for det gode arbejde

Du kan indstille “Månedens Vikar”

Uanset om du er vikarkollega, en kunde der har haft gavn af en af vores dygtige vikarer eller er ansat på kontoret i SOS VIKAR, kan du indstille en af vores vikarer, som du mener bør modtage et skulderklap.

Anerkendelsen gives til den af vores vikarer, der har ydet en ekstraordinær indsats, f.eks. for at have vist vejen for andre, været en god kollega, eller ved at være en loyal, trofast og arbejdsom vikar eller på anden måde, at have gjort sig fortjent til titlen.

Hvordan indstiller du så?

Er du stødt på en SOS vikar i marken, som du synes fortjener lidt ekstra anerkendelse?

Så send din indstilling til sos@sosvikar.dk med nogle ord på hvorfor du indstiller og hvilke kvalifikationer vedkommende har

Hver måned kårer vi “Månedens Vikar”, som får et skulderklap af kollegaer, kunder og SOS VIKAR samt en buket.