August måneds vikar i SOS VIKAR

Udgivet mandag den 07. september 2020 kl. 12:49 af SOS VIKAR A/S


August måneds vikar er social- og sundhedsassistent Stine Strange Thiesen

Stine er indstillet af en kunde som skriver nedenstående flotte roser:

Stine er en fantastisk faglig dygtig assistent.
Hun arbejder med et engagement og et overskud der er helt utroligt. Stine går til sine opgaver med et smil, og vores borgere roser hende, og glæder sig til at møde hende igen. I sygeplejegruppen er der en tryghed omkring Stine og hendes opgaveløsning, og den kvalitet vi oplever i hendes sygepleje er helt uovertruffen. Stine kommer her som om hun var en del af teamet, hun udviser så stor respekt for os alle, og er super god til at være en del af holdet. Stine er meget ansvarsfuld og hun følger altid op på sine opgaver, kommer med faglige gode indspark, og vi er helt trygge ved at overlade selv komplekse sygeplejeopgaver til Stine.Herudover er hun bare en dejlig pige, der altid møder os med et smil, og selvom vi nogle gange er lidt travle så oplever vi aldrig Stine påvirket af det. Alt i alt.. hun er en fantastisk kollega, en super dygtig og kniv skarp social og sundhedsassistent og vi glæder os altid til at se hende hos os.

 

Vi i SOS VIKAR er meget glade for at have dig som vikar, og ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde mange år endnu.

Der er sendt en buket blomster til Stine på vegne af SOS VIKAR, som tak for det gode arbejde

Du kan indstille “Månedens Vikar”

Uanset om du er vikarkollega, en kunde der har haft gavn af en af vores dygtige vikarer eller er ansat på kontoret i SOS VIKAR, kan du indstille en af vores vikarer, som du mener bør modtage et skulderklap.

Anerkendelsen gives til den af vores vikarer, der har ydet en ekstraordinær indsats, f.eks. for at have vist vejen for andre, været en god kollega, eller ved at være en loyal, trofast og arbejdsom vikar eller på anden måde, at have gjort sig fortjent til titlen.

Hvordan indstiller du så?

Er du stødt på en SOS vikar i marken, som du synes fortjener lidt ekstra anerkendelse?

Så send din indstilling til sos@sosvikar.dk med nogle ord på hvorfor du indstiller og hvilke kvalifikationer vedkommende har

Hver måned kårer vi “Månedens Vikar”, som får et skulderklap af kollegaer, kunder og SOS VIKAR samt en buket.