Kvartalets kunde i SOS VIKAR

Udgivet torsdag den 19. maj 2022 

Denne gang kan vi med glæde præsentere at kvartalets kunde er Distrikt Vintersbølle Strand, som dækker over plejecenteret Vintersbølle Strand og en hjemmepleje gruppe. Vintersbølle Strand er beliggende i Nyråd, en lille hyggelig by i Vordingborg Kommune.

Vi værdsætter vores gode samarbejde og bliver så glade, når vi modtager positiv feedback fra vikarerne. Derfor håber vi, at I vil nyde de lækre æsker chokolade, som vi har givet jer.

Herunder kan I læse, hvad vikarerne siger og på hvilke baggrunde kunden er valgt:

  • Dejligt arbejdssted
  • Bliver taget godt imod og arbejder på lige fod med fast personale
  • Bliver instrueret i opgaverne
  • Der er altid god stemning

Du kan indstille en af vores kunder

Har du været hos en kunde, som du synes fortjener lidt ekstra anerkendelse?

Hvert kvartal kårer vi “Kvartalets Kunde”, som får et skulderklap af vikarer og SOS VIKAR samt lækker chokolade.

Anerkendelsen gives til den af vores kunder, der bl.a. har ydet en ekstra indsats og bidraget til et godt og sundt arbejdsmiljø for fastansatte, bl.a. på baggrund af de tilbagemeldinger vi får fra vores vikarer. Derudover vurderes der naturligvis ud fra det generelle samarbejde mellem SOS VIKAR og kunden.

Sådan indstiller du “Kvartalets Kunde”

Som vikar, behøver du ikke at have været mange gange hos kunden for at kunne indstille dem. Du kan ønske at indstille en kunde pga. det helt perfekte førstehåndsindtryk, eller det kan være gentagende, positive oplevelser og meget andet.

Din indstilling sendes til sos@sosvikar.dk med nogle ord på hvorfor du indstiller og hvilke oplevelser du har haft hos kunden