Eksklusivt tilbud på mobilabonnementer til dig og din familie

Onsdag den 30. juni 2021 af SOS VIKAR A/S

 

Vi vil gerne gøre noget ekstra for alle Jer fantastiske vikarer og sikre, at I har nogle gode vilkår som medarbejder hos os. Derfor er vi også glade for, at vi nu har indgået et samarbejde med mobilselskabet eesy, der sikrer dig og din familie mobilabonnementer til fordelagtige priser.

Som SOS vikar kan du nu få 10 % rabat på op til fem mobilabonnementer hos eesy. Udover gode priser får du også Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET.

Alle Jer der tilmelder sig inden den 1. august 2021 deltager i lodtrækningen om et sæt airpods pro til en værdi af 2.199 kr.

Læs mere og bestil her: https://eesy.dk/medarbejderfordele/

Fri tale og data til gode priser 

Lige nu kører eesy et helt ekstraordinært sommertilbud: 

Fri tale og 30 GB (normalt 15 GB) inkl. 10 EU GB for kun 89,10 kr. Bestil senest den 22. juli 2021.  


Du kan også få mere data. Se alle eesys pakker her (10 % rabat er fratrukket):

  • Fri tale og 30 GB (normalt 15 GB) for kun 89,10 kr.
  • Fri tale og 40 GB for kun 98,10 kr.
  • Fri tale og 55 GB for kun 107,10 kr.
  • Fri tale og fri data for kun 161,10 kr.

 

Alle pakkerne indeholder 10 EU GB (20 EU GB i Fri tale og fri data), så du kan bruge din telefon i hele Europa. Og det samme gælder selvfølgelig din familie.

Bestil her https://eesy.dk/medarbejderfordele/


Om eesy
eesy er en del af Nuuday (tidligere TDC Group), der også ejer Telmore og YouSee. eesy giver dig tale og data uden overflødigt fyld på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. Netværket er netop kåret som Danmarks bedste og hurtigste mobilnet af Teknologisk Institut for 6. år i træk. Det betyder, at du er op til 60 % hurtigere end dem, der bruger et andet mobilnet. Herudover får du gratis oprettelse, ingen binding og ingen gebyrer. Det er eesy.