Vi er SOS VIKAR

Med hjertet på det rette sted

SOS VIKAR er et sundhedsfagligt vikarbureau, der vægter høj faglighed og professionalisme, når vi skal udvælge vikarer til jobs i det offentlige og den private pleje. Vores spidskompetence er hjemmeplejen, plejehjem, psykiatrien, socialpsykiatrien og sygehussektoren, og vi har vikarer over hele Sjælland, Fyn og Jylland.

Vi er SOS VIKAR

Med hjertet på det rette sted

SOS VIKAR er et sundhedsfagligt vikarbureau, der vægter høj faglighed og professionalisme, når vi skal udvælge vikarer til jobs i det offentlige og den private pleje. Vores spidskompetencer er hjemmeplejen, plejehjem, psykiatrien, socialpsykiatrien og sygehussektoren, og vi har vikarer over hele Sjælland, Fyn og Jylland.

Faglighed
Nærhed
Professionalisme

Hjertet på det rette sted siden 1999

SOS VIKAR har eksisteret siden 1999 og har siden starten haft som ambition at være nogle af de mest professionelle på markedet. SOS VIKAR tilbyder vikardækning til sundhedssektoren.

Vi yder høj kvalitet, leveringssikkerhed og kontinuitet med fokus på faglighed, nærhed og individuelle behov.

Hos SOS VIKAR har både ledelse og medarbejdere næsten alle en sundhedsfaglig uddannelse.  Det giver vores kunder garanti for et indgående kendskab til løsning af deres behov.

SOS VIKAR beskæftiger ca. 2500 vikarer i hele Danmark, og bestræber os på at gøre hverdagen lettere og sjovere for hver og en. Derfor tilbyder vi løbende kurser, der er med til at øge den faglige stolthed. Vi ved, at hverdagen er noget anderledes for vikarer, og arbejder derfor også på at skabe sociale rammer og arrangementer, hvor SOS Vikarer kan møde andre SOS Vikarer. 

hjemmepleje-omsorg-pleje-aeldre-gaatur-ledsager-sos-vikar
hjemmepleje-omsorg-pleje-aeldre-gaatur-ledsager-sos-vikar

”Vores motto er, at vi har hjertet på rette sted. For os betyder det, at vi behandler hinanden ordentligt og med respekt og omsorg. Fra ledelsen til vores vikarer og fra vikarerne til deres borgere og patienter.”

Lene HansenKvalitetsdirektør

Kvalificerede, fleksible og uddannede

SOS VIKAR tilbyder kvalificerede, fleksible og uddannede vikarer inden for faggrupperne:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Sygehjælpere
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Hjemmehjælpere
  • Socialpædagoger
  • Plejere

Eftersom vi sender vikarer ud til syge og ældre mennesker, er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har hjertet på rette sted.